VITRINA MARE LA STRADA--Spatiu Comercial-Zona Buna Ziua-80mp - OFERTA TRANZACTIONATA

79 mp 948 € / lună Inchiriere Cluj-Napoca, Buna Ziua

Descriere

ID:CP871304

Inchiriaza acum un spatiu comercial in Cluj Napoca.

Acest spatiu comercial se afla la parterul unui imobil construit in anul 2010 si face parte dintr-un ansamblu rezidential din Zona Buna Ziua, Mun. Cluj Napoca.

Spatiul comercial are 3 incaperi, 2 bai si o bucatarie/oficina, are suprafata utila de 79 mp, are vitrina la strada si este renovat (are termopane, faianta si gresie moderna, parchet melaminat si vopsitorii in lavabila).
Spatiul este nemobilat cu exceptia bucatariei, biroului si celor 2 bai, unde exista mobilier adecvat. Spatiul comercial mai dispune de o terasa de 13,47mp si de o terasa inierbata de 21,52 mp.
De asemenea are construit accesul separat de intrarea locatarilor in bloc.
Este dotat cu instalatie de aer conditionat, sistem de alarma, interfon si acces la serviciile de comunicatii electronice prin cablu. Spatiul comercial este situat intr-o zona cu blocuri de apartamente noi, locuita in special de familii tinere, aproape de mijloacele de transport in comun si de centrul municipiului Cluj Napoca.
Este foarte adecvat pentru activitati de birouri, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet de kinetoterapie, fizioterapie si masaj medical, salon de infrumusetare/coafor, dar si alte activitati.
In acest spatiu comercial a functionat un birou de turism si farmacie.

Pretul de inchiriere este de 12 euro/mp.
GOLD PARK / Commercial Real Estate
Ai nevoie de un spatiu pentru ideea ta de business? Sau compania ta se extinde repede si cauti cea mai buna pozitie pentru business-ul tau ? Contacteaza-ne acum!