Birouri -ready to move in- in zona Buna Ziua - OFERTA TRANZACTIONATA

375 mp 3,750 € / lună Inchiriere Cluj-Napoca, Buna Ziua

Descriere

CP1332883

Ai nevoie de birouri gata mobilate si utilate? Unde sa-ti instalezi doar laptopul?
Avem ceva foarte interesant. Este vorba de-o cladire de birouri dedicata specificului IT. Evident si alte acivitati de birouri sunt binevenite.
Sunt disponibile urmatoarele nivele:
- Demisol- un spatiu in suprafata utila de 135 mp , cu 2 birouri open space, sala de sedinte, hol, grup sanitar, oficiu si sala de mese.
- Etaj 2- un spatiu in suprafata utila de 240 mp, compartimentat cu 2 birouri open space mari si 2 birouri mai mici, sala de conferinte, birou directorial, zona de receptie si de asteptare, grup sanitar, oficiu. Suplimentar acest etaj dispune si de o logie de 11 mp.

Spatiile dispun de mobilier pt birouri. acces control, sistem de alarma, supraveghere video, senzori de fum si retea de internet de mare viteza. Finisajele sunt moderne, ferestre termopan si sistem de incalzire/racire prin ventiloconvectoare. Accesul este restrictionat cu bariera, locuri de parcare in curte si spatiu verde ingrijit si liftul pentru persoane.

GOLD PARK / Commercial Real Estate
Ai nevoie de un spatiu pentru ideea ta de business? Sau compania ta se extinde repede si cauti cea mai buna pozitie pentru business-ul tau ?
Ne poti suna oricand la 0770.896.896 pentru o vizionare sau pentru a te putea ajuta sa gasim o solutie